Email Marketing

Email Marketing

To Email marketing εξακολουθεί να αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο μετατροπής των δυνητικών πελατών σε αγοραστές. Η Seo Future, μέσα από την υπηρεσία Email Marketing, θα δημιουργήσει για εσάς μια αποτελεσματική, στοχευμένη καμπάνια, ώστε να έρθετε σε άμεση επαφή με τους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες σας. 

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την υλοποίηση και την αποστολή των Email και παρακολουθούμε και καταγράφουμε για εσάς την εξέλιξη της καμπάνιας ώστε να έχετε πλήρη εικόνα για τα αποτελέσματά της.

 

Analysises of Business

Το email marketing πολύ απλά, είναι είναι κάθε email που στέλνεις στου υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες σου με σκοπό να τους ενημερώσεις ή να τους προωθήσεις τα προϊόντα/υπηρεσίες σου έχοντας συγκεκριμένη στρατηγική και στόχους.

  • Κύριοι μακροπρόθεσμοι στόχοι: Αποφασίστε τι θέλετε να επιτύχετε μακροπρόθεσμα. Οι στόχοι σας πρέπει να σχετίζονται με την επιχείρησή σας και να είναι μετρήσιμοι. 
  • Target group: Η στρατηγική σας πρέπει να λαμβάνει υπόψη ποιο είναι το κοινό-στόχος σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε καλά τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του target group σας, για να έχουν αποτέλεσμα οι καμπάνιες σας.
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Ή αλλιώς Unique Selling Proposition (USP). Το να αναγνωρίζετε και να αναδεικνύετε στην καμπάνια σας ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, αυτό που μπορεί ο χρήστης να βρει μόνο σε εσάς, είναι βασική προϋπόθεση σε οποιαδήποτε στρατηγική marketing. 
  • Πόροι: Ορίστε τους πόρους που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τη στρατηγική email marketing. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε τη δαπάνη τόσο για τα εργαλεία και τις πλατφόρμες όσο και για το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρειαστείτε για την υλοποίηση και τη συμβουλευτική στην email marketing στρατηγική σας.

Εμπιστευτείτε τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας!

Έχετε κάποιο project ή κάποια ιδέα την οποία θα θέλατε να συζητήσουμε;

Benefit of Service

Το email marketing μπορεί να αποτελέσει μια πολύ επιτυχημένη μορφή digital marketing, αρκεί να γίνουν τα σωστά βήματα

Το email marketing είναι από τις πιο απλές μορφές digital marketing. Ο σχεδιασμός, η αποθήκευση, η υλοποίηση και ο έλεγχος κάθε καμπάνιας είναι εύκολο να γίνουν, εφόσον φυσικά έχουν το κατάλληλο πρόγραμμα και τον κατάλληλο σύμβουλο, ώστε κάθε καμπάνια να είναι αποδοτική

Μπορείτε να συλλέξετε σχετικές πληροφορίες από τις επαφές σας κατά τη διαδικασία εγγραφής και να τις χρησιμοποιήσετε, για να προσαρμόσετε την επικοινωνία στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Με βάση τα δεδομένα αυτά μπορείτε να δημιουργήσετε κατηγορίες χρηστών με κοινά χαρακτηριστικά.

Έτσι, κάθε μήνυμα θα είναι στοχευμένο και θα δίνει την αίσθηση του εξατομικευμένου, κάτι το οποίο αποτελεί βασικό στόχο σε κάθε στρατηγική marketing.

Μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο των αποτελεσμάτων του email marketing, συνδέοντας την πλατφόρμα με εργαλεία ανάλυσης, όπως το Google Analytics. Έτσι, είναι εύκολο να ελέγξετε την απόδοση μεμονωμένων emails και να παρακολουθήσετε τη συμπεριφορά των επισκεπτών στη σελίδα σας. Μπορείτε, επίσης, να ορίσετε στόχους για μεμονωμένες καμπάνιες, να παρακολουθείτε τις μετατροπές και να μετρήσετε την επιστροφή στην επένδυση (ROI).

Το email marketing συνεχίζει να φέρνει την υψηλότερη επιστροφή στην επένδυση σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες μορφές digital marketing. Αν σχεδιάσετε μια σωστή στρατηγική, τα emails θα γίνουν αποδεδειγμένη πηγή εσόδων για την επιχείρησή σας.